Landelijke open imkerijdagen

De Imme doet op zaterdag 9 juli mee met de Open Imkerijdagen in samenwerking met Het Honingmagazijn. We kiezen voor deze samenwerking vanwege de faciliteiten en bezoekersaantallen. Op het programma staat: demonstratie honingslingeren, doorlopende film, waskaarsen rollen en natuurlijk voorlichting.


Voor deze zaterdag zijn we tussen 10 en 15 uur op zoek naar leden die willen komen helpen. Al is het maar een uurtje, alle hulp is welkom. Graag ontvang ik een reactie als je wel kunt helpen. Kun je niet, dan is een reactie niet nodig. Alvast bedankt voor de aandacht.  

Een gedachte over “Landelijke open imkerijdagen

  1. Om de open imkerijdagen te kunnen organiseren, met aanwezigheid van imkers voor het geven van informatie aan bezoekers, zijn we op zoek naar vrijwilligers die een dagdeel aanwezig willen zijn. Wil je meedoen? Meld je dan graag even bij Marianne.

Reacties zijn gesloten.

Scroll to Top