Berichten plaatsen op de website

Berichten, agenda of documenten

Wanneer je informatie wilt laten plaatsen op de website dan zijn een paar zaken belangrijk: Geef duidelijk aan wat voor soort bericht je wilt plaatsen.  Mail je bericht naar de beheerders van de website.

Nieuwsbericht

Een nieuwsbericht bevat algemene informatie die niet aan een datum vast hangt, maar wel na een tijdje zijn nieuwswaarde verliest. Om de site actueel en interessant te houden is het van belang dat hier steeds nieuwe informatie komt te staan. Stuur bij voorkeur ook een leuke afbeelding of foto mee om het bericht aantrekkelijk te maken.

Agenda item

Een agenda item hangt aan een specifieke datum en verdwijnt uit beeld nadat de datum geweest is. Agenda items kunnen door bezoekers van de site ook toegevoegd worden aan hun eigen google agenda. Hier staat bijvoorbeeld wanneer de ALV is, de praotavond, een excursie of andere activiteit of wanneer de bijenmarkt is. Geef duidelijk door wie de doelgroep is: leden of ook andere bezoekers van de site. Waar en wanneer de activiteit plaats vindt. Stuur een wervende tekst mee en liefst ook een leuke afbeelding of foto die past bij de activiteit.

Documenten

Je kunt ook een document (pdf) insturen. We slaan deze dan op, op de site en het document kan door belangstellenden gedownload worden. Een document kan standaard door iedere bezoeker van de website geopend en gedownload worden. Houd dus rekening met eventuele privacy en de AVG regels. We plaatsen dus niet de ledenlijst of andere documenten waar informatie van leden instaat dit onder de AVG valt. Wel de agenda en notulen van de ALV.

Pagina

Een aantal zaken moet permanent altijd op dezelfde plek op de website te vinden zijn. Bijvoorbeeld informatie over de jaarlijkse bijenmarkt of informatief over lidmaatschap. Hiervoor maken we een vaste pagina die via het menu te vinden is.

Mail je bericht naar de beheerders van de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top