Lid worden

Bijenhoudersvereniging De Imme Epe is een afdeling van de NBV, maar ook een lokale vereniging. Dat betekent dat je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden om lid te worden van onze vereniging of onze vereniging te steunen.

Read More
Lidmaatschap NBV

Als lid van de NBV ben je gewoonlijk ook lid van een plaatselijke afdeling. In ons geval van De Imme Epe. Let op: Als je je via de NBV aanmeldt en je daarnaast bij De Imme aansluit dan betaal je de contributie via de NBV. Voor de lokale contributie betaal je Eur 20,00. Dit wordt opgeteld bij je NBV contributie.

Naar de NBV
Deelnemer basiscursus Bijenhouden

Als deelnemer aan de basiscursus Bijenhouden ben je het eerste jaar gratis lid van de NBV. De cursus docent zorgt voor je aanmelding en na het cursusjaar wordt je lidmaatschap van de NBV automatisch beeindigd, tenzij je zelf voor 1 december aan de NBV doorgeeft lid te willen blijven.

Naar de NBV
Lokaal lid

Als je lokaal lid bent zonder NBV lidmaatschap dan noemen we dat Bijenhoudend Donateur. Je betaalt rechtstreeks contributie aan De Imme (2021 Eur 35,00). Tijdens vergaderingen heb je echter geen stemrecht als het gaat over NBV zaken en je kunt geen lid van het bestuur worden. Maar verder tel je volledig mee!

Meld je aan als bijenhoudende donateur
Gastlid

Als je al lid bent bij een andere NBV afdeling dan kun je gastlid zijn van De Imme. Dit betekent dat je rechstreeks aan De Imme 10 euro per jaar betaalt en daarvoor betrokken wordt bij onze activiteiten en de nieuwsbrief ontvangt. Je hebt echter geen stemrecht tijdens de jaarlijkse ALV.. 

Meld je aan als gastlid
Scroll to Top